Invigning och seminarium 5 oktober 2011

Välkommen till årets viktigaste möte 

Du är inbjuden att delta vid invigningen av Uppsalas nya nätverk U-FOLD. Här förenas Uppsalas ledande forskare och fackmän i en kraftsamling mot läkemedels- och drogmissbruk. Den 5 oktober möts vi för första gången. Kom, lyssna, diskutera och inspirera.

Plats: Uppsala universitetsaula
Tid: onsdag 5 oktober 2011, kl. 09.00–13.30
Kostnad: gratis, vi bjuder på enklare lunch samt kaffe

Anmäl dig genom att maila ditt namn och din organisation till: ufold@akademikonferens.uu.se
Aktuellt program 5 oktober (uppdateras fortlöpande)

Vidarebefordra gärna denna inbjudan till dina kollegor och nätverk.

Läkemedels- och drogmissbruk är en akut utmaning. Vi i Uppsala är inte förskonade. Men vi har en unik möjlighet att göra skillnad. I vår stad möts forskning, behandling och åtgärder i internationell framkant. Denna styrka innebär också stort ansvar. Därför bygger vi U-FOLD, ett forum för forskning och åtgärder mot drogberoende. Vårt gemensamma mål är konkreta förbättringar i detta oerhört angelägna arbete.

Onsdag 5 oktober 2011 samlar vi Uppsalas alla aktörer i arbetet mot missbruk. Här presenterar ledande specialister dagsaktuell forskning och behandlingsmetodik. Vi lyssnar till en profilstark paneldebatt kring utveckling och framtid. Och självklart vill vi att du bidrar till nätverket med just dina kunskaper och erfarenheter. Var med från start. Vi börjar nu!

Ladda hem inbjudan »