U-FOLDs verksamhetsår 2019 tar form – Save the dates!

2019-03-07

Almedalsveckan, Storseminarium med fokus på ANDT-området och utbildningar inom behandling av opiatberoende – arbetet med att skapa programmet för U-FOLDs verksamhetsår 2019 är i full gång. Redan nu finns flera datum att spara i kalendern.

U-FOLD inleder våren 2 april 2019 med en seminarieserie i Visby på Campus Gotland. Här lyssnar du till flera av landets ledande experter inom beroendeproblematik. Seminarierna pågår till och med 22 maj. Utförlig information kring innehåll och föreläsare finns att läsa på vår evenemangsida.

25-26 april 2019 arrangerar U-FOLD Nationella utbildningsdagar om behandling av opioid-beroende i Sigtuna. Kursen genomförs som en internatutbildning och riktar sig till alla som i sitt dagliga arbete möter beroende- och missbrukspatienter. Anmälningslänk publiceras inom kort på vår evenemangsida (observera att antalet deltagare är begränsat).

7 maj 2019 inbjuder U-FOLD till traditionsenligt Storseminarium i Uppsala universitetshus. Årets tema är Aktuella utmaningar i ANDT-arbetet. Mer information presenteras fortlöpande på vår evenemangsida. Registrering är öppen och Storseminarierna brukar vara både välbesökta och uppskattade, så anmäl dig nu för att försäkra dig om en plats.

1-4 juli 2019 återvänder U-FOLD till Visby och Almedalsveckan för sjunde året i rad. Förberedelserna inför våra seminarier pågår för fullt, och redan nu står klart att vi i sommar sätter fokus på bland annat Hjärndopning, Spelberoende, Framtida ANDT-strategier, Psykisk ohälsa och drogberoende samt Skärmberoende.

7–11 juli vänder U-FOLD blicken västerut då The International Narcotics Research Conference (INRC) genomför sitt 50:e årliga konferens, denna gång i New York, USA. Fred Nyberg, mångårig koordinator i U-FOLD, tillika tidigare ordförande i INRC ingår i organisationen kring konferensen och kommer även att vara på plats i New York. Mer information finns på www.inrconference.org.

U-FOLD välkomnar också förslag till ämnen att belysa vid kommande mötesplatser. Maila dina förslag på info@ufold.uu.se Hämta gärna inspiration bland våra genomförda evenemang och samverkansområden.


Läs mer  www.ufold.uu.se/Evenemang/

Läs fler nyheter

Senast uppdaterad: 2021-11-05